Collectieve deelname Flower Expo Kiev geannuleerd

Wegens de Coronamaatregelen hebben wij besloten de handelsmissie met beursdeelname 2020 te annuleren. Voor 2021 staat het weer op de agenda.

Van 8 tot 10 april 2020 vindt in Kyiv, Oekraïne de vakbeurs Flower Expo Ukraine 2020 plaats. Na een succesvolle deelname in 2019 organiseren VanderLouw communicatie & Organisatie en Nova Exhibitions wederom een collectieve Holland deelname voor de Nederlandse Boomkwekerijsector. Wij organiseren tijdens deze vakbeurs een Holland Paviljoen waarin de boomkwekerijbedrijven de mogelijkheid hebben tot het huren van een eigen standruimte of deel te nemen aan de business lounge. Het initiatief voor het organiseren van het Holland Paviljoen wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Kyiv en Koninklijke Handelsbond Anthos. Met dank aan deze ondersteuning kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden voor deelnemers binnen het Holland collectief.

Symposium ‘Sortiment’
In samenwerking met Koninklijke Handelsbond Anthos en Kon. Vereniging voor Boskoopse Culturen (KVBC) verzorgen wij tijdens de vakbeurs een symposium met het thema ‘Sortiment’. Tijdens de beurs in 2019 hebben wij geconstateerd dat er veel belangstelling is voor het grote sortiment boomkwekerijproduct dat wij in Nederland hebben en de kennis over het product. Tijdens het symposium geven we een kijkje in de keuken van sortiment waarbij ‘de juiste boom, plant op de juiste plaats’ centraal zal staan.

De markt
Na enkele moeilijke jaren zit er weer beweging in de Oekraïense markt. De vraag naar boomkwekerijproducten is stijgende, met name naar uitgangsmateriaal, (grotere) heesters en vaste planten. Dit geeft mogelijkheden voor de boomkwekerijsector om zich weer te oriënteren op deze groeiende markt. Vanuit de Nederlandse Ambassade in Kyiv wordt daarom volle medewerking verleend om deze collectieve beursdeelname mogelijk te maken. Bedrijven kunnen hiermee in redelijk korte tijd een goed inzicht krijgen in deze markt en (potentiele) afnemers.

Vakbeurs Flower Expo 2010
Deze internationale vakbeurs vindt plaats van 8 – 10 april in Kyiv. Het is de 14 editie en Flower Expo Ukraine richt zich op de bloemisterij, boomkwekerij, tuinbouw en aanleg en onderhoud (privé en openbaar groen) in Oekraïne. De beurs werd in 2019 bezocht door bijna 10.000 (vak)bezoekers en heeft een deelnameveld van zo’n 100 deelnemers uit negen verschillende landen. Voor het boomkwekerijproduct is deze beurs een perfecte mogelijkheid om kennis te maken met de Oekraïense- en Oost-Europese markt. Al sinds 2006 is Flower Expo Ukraine de enige beurs in zijn soort.

Deelname
Binnen het collectief Holland paviljoen zijn er twee mogelijkheden om deel te nemen: Dit kan met een eigen standruimte met ruimte voor product of een zakenzitje, ondergebracht in de gezamenlijk stand onder de noemer Holland Paviljoen. Verder zorgen wij voor een compleet arrangement incl. tickets, hotelovernachtingen, bedrijfsbezoek op de maandagmiddag, gezamenlijke tolken in het paviljoen, deelname aan netwerkreceptie in de ambassade en het symposium ‘Sortiment’. Wij verzorgen tevens het gebruik van collectieve communicatiemiddelen tijdens de beurs, waaronder de vermelding in de beurscatalogus. Het aantal beschikbare standruimtes alsmede zakenzitjes binnen het paviljoen zijn beperkt en dus op basis van beschikbaarheid.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met Helma vd Louw, email info@vanderlouw.info of tel. 06-28454955.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *