Mijn Netwerk

Mijn Netwerk en ik; wij zijn het team

Even voorstellen: Mijn naam is Helma van der Louw, geboren Vergeer, uit Boskoop. Als zesde kind uit een ondernemersgezin van acht kinderen ben ik gewend aan te pakken. Mijn loopbaan ben ik begonnen in het bankwezen. De overgang van Boerenleenbank naar Rabobank heb ik heel direct meegemaakt. Daarna mijn stappen gezet in de boomkwekerij. Via een kleine omweg naar Plant Publicity Holland; de promotie- en marketingorganisatie voor het Nederlands boomkwekerijproduct.

Bij PPH heb ik de kneepjes van het communicatie- en organisatie vak geleerd en veel toegepast in mijn werkzaamheden. Naast mijn werk ben ik in vele andere activiteiten betrokken. Niet alleen in de groene sector maar ook daarbuiten. Mijn netwerk is hierdoor zeer uitgebreid in zowel binnen- als buitenland. Samen met dit netwerk is het mogelijk om u op maat te bedienen in uw bedrijfscommunicatie en organisatie.

Partner in BIZZ COMMUNICATIONS
BIZZ COMMUNICATIONS is een samenwerking van drie zelfstandige bureaus; VanderLouw, van Tol communicatie en Proba bv. Elk bureau heeft haar eigen kennis en expertise in de sierteeltsector.
Voor BIZZ COMMUNICATIONS begeleid ik journalisten en deelnemende bedrijven tijdens de beurzen en bedrijfsbezoeken, organiseer en begeleid ik inkomende en uitgaande handelsmissies en verzorg ik diverse trainingen.